Facebook udvikler hele tiden nye funktioner. Deres newsroom fortæller, at Messenger engang til december vil blive beriget med en ny spændende funktion. Udover klistermærker og animationsbilleder vil Messenger få tilføjet "Photomagic".

Hvad er PhotoMagic?

"PhotoMagic"- funktionen er på nuværende tidspunkt ikke til rådighed for alle Facebooks brugere. Denne er kun tilgængelig i nogle områder. Den nye funktion er i de seneste måneder blevet testet grundigt.
Hver måned sendes der via messenger mere end 9,5 milliarder billeder.
Når der tages et billede af en ven eller andet får man en notifikation, hvor man bliver spurgt, om man vil sende billedet. Disse notifikationer kan man vælge at slå til eller fra.

Hvordan virker PhotoMagic?

Facebook genkender i billederne venner (svarende til tagging) og foreslår automatisk at skabe matchende grupper af venner. Det hele er muligt med kun to finger-tips. Det er hurtigt, nemt og bekvemt. Funktionen kan frit slåes til eller fra. Ydermere kan man tilkendegive om man selv ønsker at blive genkendt på billeder eller andet.

Når der tages billeder, så vil man øverst i sin indbakke få et banner vist. Trykkes der på denne kan man se billederne og ydermere sende dem.
For at afvise denne sendingsmulighed stryges der mod venstre på billederne.
Tryk på
12726982_658464020977631_652389398_n for at afvise banneret.

My Graphic

Photo Magic i ansøgningen (Kilde: Facebook)

Andre effekter for individualisering

Facebook annoncerer yderligere tilpasningsmuligheder for Messenger for juletiden. Tilpasning gruppebilleder, animationer og julen klistermærker og snefald..

My Graphic

Julepynt i Messenger (Kilde: Facebook)

Forskellige klistermærker som Nordpolen, Santa, juletræer eller effekter om fx sne faldende i baggrunden i Messenger kan forventes.

My Graphic

Snefald Sticker (Kilde: Facebook)

Den populære snekugle stilles til rådighed igen i år.

My Graphic

Sne bold Effekt (Kilde: Facebook)


Nyheder


Stacks Image pppp199189_n202235_n201306_n201227_n200544
Vil du annoncere på Facebook på en professionel og meget effektiv? FB4Business vil støtte dig fra indledende koncept gennem implementering til rapportering.Drage fordel af vores know how og erfaring. Tal med os!

FB4Business


+ 45 42 49 43 88