Det er ikke nogen hemmelighed at Facebook Live er populært. Livebroadcastingsmuligheden har siden dens lancering i starten af 2016 været brugt af utallige sider samt private personer. Facebook har løbende tilføjet nye funktioner til Facebook Live.

Fuld skærm video

Facebook Live kan hos både af afsenderen samt modtageren udføres i fuld skærm.

Alt image

Facebook Live i fuld skærm (Kilde: socialtimes.com)

iOS brugere har valget som enten stående eller som landskab. Dette er dog i øjeblikket ikke gældende hos Android. Her er det kun den lodrette format der er til rådighed.

Præsentation

Afsender såvel som modtager har muliglighed for at have de sociale interaktioner (reaktioner/smiliyer) skjult samt tilgængelige på dennes skærm. Dette forstået således at et swipe til højre er medførende til at disse skjules hvorimod et swipe til venstre gør disse tilgængelige igen.

4 timer Broadcasting

Sendetiden hos Facebook Live er ydermere også justeret. Det har tidligere været muligt at optage optil 90 minutter. Denne option er nu forlænget til max 240 minutter. Den nye maksimale sendetid er tilgængelig for både Mobile samt via API.


Nyheder


Stacks Image pppp201654_n202235_n201306_n201227_n200544
Vil du annoncere på Facebook på en professionel og meget effektiv? FB4Business vil støtte dig fra indledende koncept gennem implementering til rapportering.Drage fordel af vores know how og erfaring. Tal med os!

FB4Business


+ 45 42 49 43 88